Search the Community

Showing results for tags 'solar bug'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Astroneer Forum
    • Announcements
    • Patch Notes
    • General Discussion
    • Suggestions and Ideas
    • Support
  • System Era
    • Announcements
    • General Discussion

Calendars

  • Community Calendar
  • Astroneer Livestream Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Dear Devs, I have recently encountered a bug where the Large Solar Panel will refuse to activate during daytime. This happened while i was moving stuff to my new base. Among those was the afformentioned Solar which i had previously packed and then unpacked (on a platform, mind you) afterwards. As for recreating the bug, you may try to unpack a Large Solar on an Extra Large Platform C (that´s what i was doing leading up to the bug, after all). Please fix this bug. Sincerely, Morghulis
  2. Not sure how it happened or exactly when. I noticed it while I was down mining for ore. It seems as the solar panel parts of the solar dishes have become disconnected from the tubes. One floats below the connection spot. The other way above it. Very odd but they still work. I haven't tried reloading the game since it's not game breaking. Just wanted to let ya guys know. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=916867686 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=916869136