ProjectSpawn

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About ProjectSpawn

  • Rank
    Newbie
  1. Ok, sorry if this is the wrong format or whatever, i am VERY new to this fourm thing. (System specs. and platform listed below!!) I am having a problem connecting to my buddy who lives in Canada. I however live in the states. Now the problem i am having is that whenever i try and connect to my friend, his frames drop to about 15fps and he cannot see me or my habitat flying in. On my side all i see is his habitat, everything he has built including him are nowhere to be found and i cannot leave my habitat. Now whenever he tries to join me, i do not ever see his little icon appear in the sky whatsoever and on his side he just gets the freezing "space loading screen thing" then his music stops and it doesnt load anymore. We have played together in the past briefly for a couple of hours but it was very glitchy the entire time (things not making sounds, chunks of world not loading in, me not being able to pick things up i had previously dropped, etc.) PLEASE HELP, i've looked to the ends of google to try and resolve this issue which is why i'm posting here. Hopefully this is something that can be fixed in the next update as i would greatly enjoy playing with my friends. Thanks in advance!! Both of us are playing on steam on PC Candadians Friends specs: intel i7 6700 4.0ghz Nvidia GTX 1070 8gb 32gb ram MSI z170m mobo windows 10 My PC specs: AMD FX 8350 eight-core 4.0ghz AMD Radeon R9 200 series 16gb ram Asus M5A97 Windows 7