ARandomName44

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

About ARandomName44

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ARandomName44

    Excavation tool bug

    This appears to be fixed for me in 1.0.7
  2. ARandomName44

    Using Terrain Tool

    This appears to be fixed for me in 1.0.7
  3. ARandomName44

    Jittery terrain tool issue with the new 1.0 release.

    This appears to be fixed for me in 1.0.7
  4. ARandomName44

    Terrain tool constantly stutters.

    This appears to be fixed for me in 1.0.7
  5. ARandomName44

    Jittery terrain tool issue with the new 1.0 release.

    I also have this issue. Just installed the latest driver, didn't resolve the issue. Below are my system specs, I don't have another computer to try it on. I also want to add that the game doesn't stutter, just the animation and actual tool/modification process stutters. System: Win 10, Mouse/Keyboard, Steam, Core i7 5500U @ 2.4 GHz CPU, Nvidia 930m GPU with 2 GB video memory, 12 GB system memory. Also it looks like there are some other posts on this too:
  6. ARandomName44

    Using Terrain Tool

    This sounds related to a couple other posts I've found:
  7. ARandomName44

    Terrain tool constantly stutters.

    Looks like there is another post on this too:
  8. ARandomName44

    Excavation tool bug

    I also have this issue. Just installed the latest driver, didn't resolve the issue. Below are my system specs, I don't have another computer to try it on. I also want to add that the game doesn't stutter, just the animation and actual tool/modification process stutters. System: Mouse/Keyboard, Steam, Core i7 5500U @ 2.4 GHz CPU, Nvidia 930m GPU with 2 GB video memory, 12 GB system memory. Also it looks like there is another post on this too:
  9. ARandomName44

    Terrain tool constantly stutters.

    I also have this issue. Just installed the latest driver, didn't resolve the issue. Below are my system specs, I don't have another computer to try it on. I also want to add that the game doesn't stutter, just the animation and actual tool/modification process stutters. System: Mouse/Keyboard, Steam, Core i7 5500U @ 2.4 GHz CPU, Nvidia 930m GPU with 2 GB video memory, 12 GB system memory.
  10. Just loaded a save where I had dynamite in my backpack, and the icon for detonation appeared. I accidentally clicked it the first time and it detonated in my bag. Removing it from the backpack and putting it back in will remove the detonation button. This was loaded in the (0.2.115.0) patch, I havn't tested this in older patches.
  11. ARandomName44

    Ways to keep things mini-map free!

    I like how there is no map, and it's possible to get lost. It makes the planets feel bigger, and exploration feel more realistic.
  12. At the center of planets, you would expect to take less fall damage from the same height, but you take the same fall damage as if you were on the surface. This should be corrected so you can jump in low gravity environments and not take fall damage, like it is on the surface.
  13. ARandomName44

    Research(etc) Stations not receiving power anymore?

    Having the same issue as well, it also appears that tethers attach to both of the stations, suggesting they are two separate networks.
  14. ARandomName44

    Shuttle VS spaceship

    A dedicated launchpad would be great. Maybe the launchpad could have a different color bubble on the planet than the main landing zones.
  15. ARandomName44

    [Merged] Broken Planet

    My planets went back to normal after the (0.2.108.0) patch. I wonder if different patches had planets stored and rendered differently.