RimasLXBYA

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About RimasLXBYA

  • Rank
    Newbie
  1. Summary: I left a multiplayer game my gf hosted while orbiting Vesania in a large shuttle. When I came back in, I respawned back in Sylva and have been unable to retrieve my shuttle since. I first encountered this bug in 1.0.13, but it is still present. Description: I was orbitting Vesania ready to land with a large shuttle, but I didn't have any landing options (a different bug). To try and remedy this, I left the game and rejoined. Unfortunately, I was respawned back in Sylva and had to make another shuttle to get back to Vesania, where my large shuttle was still in orbit, and now unmanned. I tried to make a slope that could go high enough to interact with the shuttle, hoping to just grab it and bring it back, but it doesn't allow me to grab it. My girlfriend and I had a lot of resources in that shuttle, and losing them has kept us from coming back to this game. We encountered this bug a little over a month ago in 1.0.13 just before 1.0.15 was released. However I just tried to retrieve the shuttle in 1.1 and it is still an issue. The Specs below are of the computer my girlfriend (the game host) was using when I played the game, and also the computer I used to test if the issue was still present in 1.1. I don't have the computer I was using at the time of incident nearby, but I can provide its specs if you guys deem it necessary to replicate. Platform: Steam / XBox One / Windows 10 Store Version / Build Number: 1.1 Specifications: OS: Windows 10 CPU: AMD Ryzen 7 1700 Eight-Core Processor GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080 RAM: G.Skill - Ripjaws V Series 16 GB DDR4-3200 Drive: Samsung - 960 EVO 500 GB M.2-2280 Solid State Drive