XuoMauz

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About XuoMauz

  • Rank
    Newbie
  1. Webmaster / admin: Pls move that topic to Bug report forum, sry to put it here. i clicked on bugreport forum but its going here... hm.....) Ty much
  2. Hey there. I played Astroneer a few hours with a friend. He was the "Host" and i joined his game. Later, i summery all the Bugs that i have mention it right now to post here. (We have both - high-end PC with new graphic-drivers installed, and internet is very good (no laggs or something)) - so the only problem is that game itself. Synchronisation: The "bugs" or "issues" going up more, if "players" and the "Host" go far away. It only need to be out of sight, like walking underground, in one direction or travel to other planet. Mostly of this Issues are: His Miner is a big large combined ressource pack (organic material, alluminium, harz, quarz, all colours of that). If he start to dig some, its going even bigger and the "avatar" is underneath(see Picture: host player with ressource). (this bug is no gameissue on performance in itself and its funny to look, but pls fix this) - Some Buildings that i want to start, like the Chemical-station or Earth centrifuge (with ressources that i have in backpack or on the Platform), cant start, cause the "green start button, is black, and cant press. "the connection are full of energy", so no "no energy icon is displayed".... i have to pick up the station and put it on that platform again, to synchro it with the Base or with me again, and then i can press the "green icon" to start to produce. - The "host" player have a bugs too, that if he enter the Habitat and press his button to leave, he is outside with avatar, but his camera view is still in the Habitat and he cant see his avatar(cause he still see that he is in the habitat), but i see, that he can walk around, and do things. the only fix that u can do is to lead him to open space, that he can die on oxygen(but his backpack is then still in habibat and cant pick up)[not even the reload from him or gamerestart fix that, only if he is dead, and respawned) Shuttle: (bugs going more, if only the Player travel to other planet, not the "host")(if both travel, "host" has no problems, or little, but still other players) Travel to other planet only "the player"(not Host), going issues, like i cant see landing zone on planets few times(and if i join again to that game, while i in the shuttle, i have to start new in mainbase(without anything) and the shuttle is still in space and cant land or something) Ressources or Equipment, that are in the backpack are gone, after i can land on another planet or home sometimes. Sometimes, its a loading issue on thrust nozzle, if the shuttle break that, cause its break, i see 20 thrust nozzle breaks in 1 seconds in close succession. (so maybe synchro issues or something?) Vehicle: Trucks or Rover have some bugs on starting to drive with trailers behind them. "Host" have only little issue in 2-3 hours, but always the player, who play with him. Explain: The other player(not host) entry the "rover-seat on a rover" or Truck and want to start drive. One Issues is, that the Main-car drive, ---- but the trailers 1-3 behind him stand still. If he drive more, the connection breaks(like that the trailers are a platform or something). The only way to solve that is to drive back, connection the trailers to the Main-Car again, one by one, and u can drive, until u go out for digging or some else and entry the Truck or Rover 5-10 minutes later, the same bug.... The second issues is sometimes, that i entry the Truck or Rover(with or without trailers), the build in front are a middle size store with battery´s, or solarpanels, or what ever, that if u drive, all of the installed equiped items on the Truck or Rover are still in the air, where that vehicle stand, but u can drive with the power(cause its connected on that vehicle, but u see the Equip in the Air 20 meters behind stand still), only a "reload" of me(the player) to the "host"-game can solve the issue. The Third: And another problem is, u entry the Truck or vehicle, want to drive, u sit in the "air" and u drive the car around, where u want. But the "avatar" is still in the same position u start off (see picture: vehicle third bug) MFG (i report more issues here or new topics that i see)