Howie372

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Howie372

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Howie372

    Alternate Planet Start

    We really need to be able to pick our own starting planet as well as actual spot on planet we land. This would allow us to make our own difficulty per se
  2. I have had this as well except I didn't save and come back. I went back to surface to drop stuff off and went back down and entire vein was gone.
  3. It does and the crashes are sooner and more frequent. It is, for me anyways, a matter of unlocking all surface chambers. I've done two save games and both I've saved that for last and both are now pretty much unplayable. I've started a new play through and game is super stable and smooth. I'm not going to unlock all surface chambers this time and I bet all will be good.
  4. Ok, I think I've found at least my issue. So I started a second play through, everything was stable all the way through unlocking one chamber and core on every space body. Then I went back and unlocked all the chambers. Once all the chambers were unlocked and I loaded that save game again, that is when the game started randomly crashing without errors again. Just like the 1st play through. Both saved games are like that now. Can sometimes play 20 minutes without crash. Sometimes it's only 5 min while at other times it may be 30 - 45 minutes. Please let the new update address this.
  5. Howie372

    Where are my suits?

    Thanks
  6. Howie372

    Where are my suits?

    Just frustrating, but don't blame anyone, just want my suits and palletes back.
  7. Howie372

    Where are my suits?

    Just loaded up today and same
  8. Started a new game and wasn't getting crashes. At least till I started building and storing resources. Have already unlocked all achievements and was playing again to try different things and make things more efficient. Now I am getting crashes again. I think it's a issue with the game not being able to handle a lot of stored resources or buildings now. That is the only thing that comes to mind. Don't know why it wasn't an issue before but is now. Something was changed in this performance update I think that is causing this. This is a basic picture of my base this play through, it's hard to tell how much resources are here, but a walk thru would show a lot. Maybe this is the issue causing the crashes.
  9. Being on another planet maybe it. I did the "Journey to the Center of the Thing", the last achievement I needed, with 3 other discord players without issues. Then I decided to but a base on every planet with a landing pad at one of the Surface Chambers to make getting resources easier and a rocket no longer necessary. This is when I ran into the problem. For me it is 30 min. to an hour and half. It crashed 3 times last night. I am also going to try a brand new game and see if it is the savegame itself.
  10. I am having this issue as well. Before this update, the game only crashed twice in 100+ hours. Tonight after update, I've had 3 of these crash to desktop without errors or anything. Spec: Asus X99 Sabertooth Intel 5820k Asus Strix GTX 1080 32gb Ram DDR4 3840x2160 Windowed/Fullscreen Samsung 850 Evo SSD
  11. I was noticing there isn't an achievement for this. After unlocking them all, I think it would be cool if there was one.
  12. Yes, this is the only one I have left as well and it will not unlock.
  13. Howie372

    Unable to select station from the core.

    Never mind, I didn't know you had to visit it first before doing the core. At least I think that is how it goes. Anyways, I traveled to it via rocket and all is good now.
  14. I dug to the core first before activating a surface node. Now when I went back to the core, I was able to unlock it, but unable to select station. The game shows I have Sylva color palettes and Terran Suit but unable to select the station. Here is a picture: As you can see from the picture, I've selected the surface node and the activate dialog shows up. When I select the station, it shows up like the other nodes, nothing. Am I missing something or is this an issue? I play on PC Thanks for any help.