comprodigy

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About comprodigy

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. when playing in multiplayer mode, materials that appear in the host computer are not appearing in the client side. if the client digs the area where they should be, all they get is dirt. Here is a list of clips from the stream. https://clips.twitch.tv/RealBoredChinchillaBuddhaBar https://clips.twitch.tv/WildFaithfulMonitorBIRB https://clips.twitch.tv/PuzzledEnergeticAsteriskCclamChamp
  2. If you were to make a lvl 4 connection... maybe a triangle shaped plug, that only the single and triple shuttle seats have, this would fix all bugs with seats and the shuttle. There could be 1 slot on the side of the shuttle or 2, but not in front of where the fuel tank is filled. A habitat and open seats shouldn’t fit.
  3. The streamer I mod has an 8700k with a 1070ti. Mine is an Asus Q504UA laptop with an I5. His game was dropping frames like mine does, so he saves and restarted the game but didn't allow enough tie for the files to clear from the system. So when it reloaded it was still borked, using the same files that had not reset, and the glitch happened. The computer Freezes on the black loading screen. The interesting thing is that to get past it, you LEFT click your mouse. For some reason, it instantly moves past the loading screen. My laptop does this every time regardless of if it is a fresh boot and game start or not.
  4. comprodigy

    Videos Megathread

    Falling through the planet! Do you need a running start? https://clips.twitch.tv/PiliableTangibleAntFunRun