YPM1

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About YPM1

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Same here. Also able to run through structures. Noticed this problem only happens on about half of my base. When running to the other side, everything is fine.
  2. YPM1

    Can't pick up or activate anything

    I am having the same problem. There appears to be an "imaginary, invisible line" thats cutting my base in half and on one side, items cannot be picked up from my bag or my storage panels, while on the other side, they can be. This bug also seems to bring with it no compass use and the ability to run through structures.
  3. Summary: 0.6.5.0 After several hours of play, my character (host character only) can no longer interact with items within my pack, object on the ground, nor objects on storage(s). Description: After several hours of play, my character (host character only) can no longer interact with items within my pack, object on the ground, nor objects on storage(s). Upon opening my pack, nothing can be clicked but the pack can be put away. Use of the terrain tool in unaffected, as well as jumping, running, O2 depletion and damage from falls. However, damage from evil plants seems to be broken now as part of this bug also allows minor "no clipping". After an hour of testing, it seems that my "world" has been split in two sections, divided by an imaginary line. On one side, everything is once again accessible and my pack works, but on the other side of this "line" (invisible) everything breaks again. For example, I can run around on one side of my base and clip right through tables, fabricators, etc, but when on the opposite side of my base, the game is normal and running through structures is impossible. I have a save backed up with this bug on it and reloads, restarts and resyncs haven't fixed the problem. I'm noticing this bug pop up again and again lately so this could be a rather disturbing bug as it appears to be a bug that causes save breaking. My save doesn't appear to be recoverable without a patch so if anyone becomes effected by this, do not save. Again, this appears to corrupt the save of the host and seems to only effect the host and not multiplayer "guests". I've attached a copy of the save below. Platform: Steam Version / Build Number: 0.6.5.0 Specifications: OS: Windows 10 Home x64 | v. 10.0.16299 | Build 16299 CPU: Intel i7 7700K 4.2GHz GPU: Nvidia GTX 1080 Gigabyte RAM: 16GB DDR4 Drive: Sandisk 480GB SSD AUTOSAVE_0_2018.03.16-17.19.45.sav