Brent Lim

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Brent Lim

  • Rank
    Newbie
  1. Hello, Me and my friend are both on the Windows 10 version 1.0.3.0 and whenever he tries join my world, he gets the error "Could not join host" and sometimes "Cannot find session" (P.s Not sure if those are the exact error messages) but whenever I join his world, I am able to just fine. I tried disabling my firewall and double checked that when the firewall was on, Astroneer had an exception. Anybody have any suggestions? Thanks, Brent
  2. Update: after I restarted the game, the battery models fixed themselves but it seems like every time I travel to another planet with them the models are always glitched.
  3. Summary: 1.0.3.0 - Windows 10 - Medium Battery Model Glitch Description: I traveled to Novus to get some Methane and when the back hatch of the Large Shuttle opened, the model of 2 medium batteries were glitched. Even when I came back to my main base on Sylva both models were still glitched. The batteries were still working though. Platform: Windows 10 Store Version / Build Number: 1.0.3.0 Specifications: OS: Windows 10 Home x64 | v. 1809 | Build 17763.316 CPU: Intel i7-7700 CPU @ 3.60Ghz GPU: NVIDIA GeForce GTX1070 RAM: Kingston 16GB DDR4
  4. And yes both games are updated to the lastest patch
  5. When I saw the new patch (119) come out, I was excited but it turned out my brother couldnt join the game. Whenever he pressed the "join game" button on my profile it would launch astroneer but then he would either end up in the menu to start a new game or load a saved game OR the game would just hang. I've never hosted a multiplayer game before so I might be doing it wrong... Any ideas?